søndag den 16. april 2017

kunst

Tag Din Fotografering Til Nye Højder Med Disse Gode Tips

Fotografering tendens til at være imod en kunst, der kræver både naturlige evne kombineret med en masse hårdt arbejde. Du behøver ikke at være en fotografering ekspert fra en ung alder, men du har brug for en vilje til at lære og viljen til at holde ud, indtil du finder, hvad der virker bedst for dig.

Bør du nyde at tage billeder.Optagelse af billeder bør give dig en følelse af realisering, eller måske bare for at tage et glimt af hverdagen.Have det sjovt, når de rent faktisk tager billeder, så kan du blive begejstret for at lære en ny færdighed.

Prøv at lave din model føler sig trygge, især hvis du ikke kender dem. Mange mennesker ser fotografer som et kamera. Engagerende, og derefter beder om tilladelse til at tage billeder. Hjælp dem til at forstå, at dette er kunst, ikke som en måde at invadere deres privatliv.

Sammensætning er en vigtig færdighed, er du nødt til at lære om og uddanne sig på.Ligesom andre former for kunst, hvis din komposition er til stede, kan det arbejde er ikke det bedste det kan være.

Spille rundt med perspektiver, udtryk og perspektiv i dine billeder.

Når du tager billeder

Når du tager billeder af de dyrebare øjeblikke af et bryllup på kameraet, kan du prøve at få uventede billeder af små detaljer at varme dig op, som en makeup taske eller en blomst lukke op. Dette kunne være anledning til at tage nogle gode mulighed for at få billeder.

Brug for grænser for at hjælpe dig selv med at fokusere på et emne og blive mere kreative. En måde er at begrænse dit skud for en hel dag af til emner, der afspejler et bestemt tema eller en idé.Du kan prøve at skyde 100 billeder fra samme sted. Arbejder indenfor disse begrænsninger vil gøre dine billeder mere eksperimenterende billeder.

Hvid er en forfærdelig farve for at vælge et sæt tøj, når de bliver fotograferet. Dette næsten altid forårsager hvide vises slået fra og der skylles ud!

Ønsker du at tage billeder af nogle emner, der har været regnet på? Du kan oprette denne type af effekt selv ved at tage en spray flaske og "dug" på en del regn på dit motiv, før at fotografere.

Selvom du føler dig måske fristet til at bruge den laveste indstilling på dit digitale kamera, sørg for, at du er klar over hvad du er ofre i form af print kvalitet. Den laveste indstilling bør kun bruges, hvis det eneste formål med dine billeder vil blive delt via computer og ikke på tryk.

De fleste fagfolk har et foretrukket mærke kameraet eller udstyr, men du kan finde mange kvalitets kameraer til en god pris.

Du er nødt til at vide, om skarphed fungerer, og hvor i billedet. Skarphed påvirker det center af dine billeder. Skarphed nedbrydes i retning af tættere og tættere det kommer til de ydre kanter af dit kamera ramme.

Et stativ er et fremragende værktøj, der vil hjælpe du ønsker, at fotografier i høj kvalitet. Selv mindre kamera bevægelser kan ødelægge billeder eller dem, der bruger lav lukkerhastighed.En billig stativ, vil hjælpe dig med at forhindre slørede billeder. En stabil stativ vil tilføje stabilitet til dine billeder langt mere professionelt udseende.

Dit kamera kan være et godt værktøj for dig, når du tager billeder.

At finde den helt rigtige kamera for dig selv, er nødvendige for at blive en god fotograf.Hver fotograf har individuelle præferencer, når det kommer til at vælge et brand, som film, de foretrækker.Der er ikke store fordele til et bestemt mærke, der er bedre end en anden.

Når du tager billeder af genstande, der bevæger sig, så sørg for at du bruger de indstillinger, der rent faktisk vil vise emnet og ikke bare slører viser bevægelse. Dette vil give dig klare billeder af hurtigt bevægende objekter.

Brug lidt ekstra tid udgør motivet i forskellige rejser.Hvis mange af dine familie fotos ser dårligt, kan det være fordi, at alle dine billeder er oprigtig, og den deraf følgende element af overraskelse. Du vil derefter være i stand til at få det perfekte skud, hvis du tager dig tid til at arrangere alle.

Den menneskelige krop har masser af andre smukke dele kan give inspiration til fantastiske billeder.

En god beskyttende sag er afgørende for at forhindre eventuelle skader til dit kamera og tilbehør er et must-have. Du kan finde disse tilfælde i enhver elektronik butik.

Du er nødt til at se sig for, om dine billeder er blevet over-eller undereksponeret. Du kan lære det på er ved at forske og undersøge dit kamera histogram værker. Dette hjælper med at måle eksponering af dine billeder og fortæller dig at vide, om det er under eller over er udsat, således at fejl næste gang.

Dette betyder, at du nødt til at fokusere på ting at gøre med eksponering, som aperture, film hastighed, og blænde. Lær, hvad du kan om udsættelse til at hjælpe forbedre dit samlede fotografering.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det i mørke. Dit foto kan blive for mørk, hvis du ikke er opmærksom på området, før du tager fotoet. Tage et par test billeder til at måle, hvordan det tid til at eksperimentere med dit kamera og flash i forskellige lysforhold.

At tage billeder af unger, betyder det ofte, at du finde en måde at arbejde med dem på deres niveau.

Hvis du lige er startet med fotografering, investere lidt tid i at lære om de grundlæggende elementer, der kan skabe en kvalitet fotografi og de grundlæggende funktioner i dit kamera, tage tid til at lære det grundlæggende.

Komme så tæt på emnet af dit billede. Dette gør det muligt indhylle hele rammen. Dette er en effektiv teknik, når der optages blomster eller et blad. Du kan bruge zoom når du er ikke i stand til at komme fysisk tæt nok.

I stedet for at blive bare en passiv billede taker, skal du rette de objekter, du vil tage dine fotos. Vær ikke bange for at fortælle dine motiver til at arrangere sig for at få en optimal optagelse. Dit resulterende billeder vil vise sig meget pænere end dårligt sammensat oprigtige billeder.

Det er klart, at enhver kan mestre fotografering og har en stor karriere, hvis de arbejder hårdt og lytte til disse tips. At tage billeder er meget mere end bare at pege et kamera og klikke på en knap. Stor fotografering indebærer at finde skønhed i alt omkring dig, og tage det for evigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar