søndag den 16. april 2017

Horsens fotografen

Tag Din Fotografering Til Nye Højder I Dag


Nogle tips kan hjælpe dig med at forbedre dine evner med mest muligt ud af fotografering. Du vil helt sikkert få et par nuggets af visdom og tåbelige fotografi fejl, så du fra at gøre et dårligt skud under et forsøg på at fastholde et særligt øjeblik i tiden.

Mens baggrunden er vigtigt, seere, der ofte fokuserer på forgrunden i stedet for.

Sløre din baggrund af live-fag. Du kan gøre dette ved at have din baggrund, der er længere væk fra motivet.

Tag billeder af din rejse souvenirs, du har købt, når du er på en tur. Dette er med til at skabe historier for dine rejser.

Du er tilladt at flytte emnet med henblik på at opdage et skud, du finder interessante.

Lære sammensætning ved at lære, at mindre er mere med billeder. Enkelhed er vejen at gå, så stræbe efter, at i dine billeder.Brug manuel fokus


Brug manuel fokus, og lås det højre, før du tager billedet.

En måde at træne din fotografering er at indføre begrænsninger på dig selv.En måde er at begrænse dit skud for en hel dag af til emner, der afspejler et bestemt tema eller en idé.Prøv at tage mindst 100 forskellige billeder fra den samme udsigtspunkt eller inden for samme rum. At arbejde under sådanne begrænsninger vil gøre dine billeder mere eksperimenterende billeder.

En anden interessant at se, er at spørge emnet fokusere på nogen eller noget inden for skud.

Selvom det er fristende at sætte dit digitale kamera på den laveste indstilling for at få flere billeder på kortet, før der for at hente dem, så sørg for at du forstår konsekvenserne af din handling. Den laveste indstilling bør kun bruges til billeder, der vil være at vise dem på din computer skærm.

Eksperimentere med forskellige vinkler for at tilføje flere unikke til dine billeder. Alle kan tage et billede af en scene, head-on. Kig ned til jorden, som fra højt oppe eller jorden. Du kan også finde, at vinklet eller side-skud til at gøre dem mere interessante.Du kan gøre noget, der ser interessant ved at justere kameraets indstillinger, fange skudt fra en anden vinkel eller ved hjælp af forskellige belysning. Eksperimentere med disse indstillinger forud for at tage de faktiske billeder, så du vil være i stand til at visualisere, hvordan de vil påvirke billedet.

Du skal være opmærksom på skarpheden vises i billeder, og hvordan det virker. Skarphed vises i den skarphed i billedet, og linsen oftest. Skarphed nedbrydes i retning af tættere og tættere det kommer til de ydre kanter af dit kamera ramme.

Bruge lukkertider for at få usædvanligt skud. Samtidig med en hurtig lukkertid er normen, en langsommere hastighed og tilbyder en bred vifte af forskellige effekter. Vidste du se den cykel? Cyklen vil være klar, og baggrunden vil være stribede, mens de selv vil fremstå skarpe og klare.

At tage billeder af fysiske miljøer, der kræver særlig pleje. Tag et par minutter til at nyde den scene, samt at sørge for, at du efterlader ingen spor. Hvis du opdager en smuk beliggenhed for at tage smukke billeder, opretholde den uberørte tilstand af sted til den næste person, der kommer sammen.

Dit kamera kan tjene som en fantastisk måde at få smukke billeder, hvis de anvendes korrekt.

At finde den helt rigtige kamera for dig selv, er nødvendige for at blive en god fotograf.Hver fotograf har individuelle præferencer i forhold til at skyde. Der er ikke mærke frem for en anden.landskaber


Et stativ er nyttigt for at få et billede af et landskab.

Tage tid til at stille dit emne! Hvis mange af dine familie fotos ser dårligt, kan det være fordi, de er alle oprigtige fotos, og den deraf følgende element af overraskelse. Dette giver dig mulighed for at få det perfekte skud.

Afgrøde distraherende elementer, holde horisonten niveau, og frame emnet effektivt.

En god beskyttende sag er afgørende for at forhindre eventuelle skader til dit kamera og tilbehør er et must-have. Du kan finde et godt udvalg af sager, både i enhver elektronik butik.

Du kan fange mere end lykke med fotografering. En rigtig historie, når folk udtrykker sig som sande og autentiske mennesker.

White balance er noget, du er nødt til at tage hensyn til, og du skal manuelt indstille dette. De fleste kameraer vil automatisk vælge hvidbalance, men for en bedre kontrol over dine billeder, skal du indstille den manuelt. Du kan ændre denne indstilling til at fjerne gulfarvning fra dårlig belysning, for eksempel ved at undertrykke den gule nuance af elpærer.

Vide, hvor langt dit flash strækker sig, når du bruger det til at tage billeder.Dit foto kan blive for mørk, hvis du ikke er opmærksom på området, før du tager fotoet. Tag dig tid til at eksperimentere med dit kamera og flash vil udføre.

Der er et væld af interessante ting, som egner sig til utrolige billeder både inde i og omkring dit eget hjem. Du skal blot trække ud af dit kamera med og tage masser af billeder!

Prøv at få nogle fotografering, redigering af software til rådighed. Selv de mest professionelle fotografer bruger software til at perfektionere deres skud, så du skal ikke være bange for at bruge det til dine egne billeder. med kun nogle tweaks her og korrektioner.

Som de foregående afsnit har vist, at blive en bedre fotograf er nemmere end det ser ud. Efter du lære fotografering teknikker og afsætte tid til at øve, vil dine færdigheder konsekvent vil forbedres over tid. Dette hårde arbejde, at i alle vil være det værd, når du finde dig selv i stand til at producere forbløffende billeder at forbløffe dine venner og familie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar